Privacyverklaring

Wat gebeurt er met jouw gegevens als je bestelt op www.nikkidotti-wholesale.nl? Dat vind je terug in deze privacyverklaring. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze verklaring is 03-10-2021.

1. Je gegevens

Tijdens het afrekenen van je bestelling bij Nikki Dotti Wholesale is het niet nodig om je gegevens in te voeren. Deze gegevens zijn reeds ingevuld tijdens het aanmaken van een klanten-login.​

Gegevens die je hebt verstrekt worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Dit geldt voor alle drie bovenstaande opties. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

De gegevens die je verstrekt zijn:

  • Je achternaam en voorletter of voornaam
  • Je factuuradres
  • Je bezorgadres (indien dit adres anders is dan het factuuradres)
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je internetbrowser en type device (telefoon, tablet of pc)
  • Optioneel: je telefoonnummer

Naast deze persoonlijke gegevens, bewaart het systeem van Mijnwebwinkel ook je bestelgeschiedenis. 

Je kunt ten alle tijden contact met mij opnemen om je account te verwijderen.

2. Samenwerkingen

Nikki Dotti Wholesale werkt samen met andere bedrijven zoals een webwinkelsoftwarebedrijf, een payment processor en een postverzendingbedrijf.

Webwinkelsoftwarebedrijf
Mijnwebwinkel is het webwinkelsoftwarebedrijf waar Nikki Dotti Wholesale aan gekoppeld is. Je persoonsgegevens en bestelgegevens worden met Mijnwebwinkel gedeeld. Mijnwebwinkel gebruikt je gegevens alleen voor technische doeleinden en niet voor commerciële doeleinden. Zoals bij het kopje ‘je gegevens’ vermeld staat, maakt Mijnwebwinkel standaard gebruik van een beveiligde SSL-verbinding (je ziet een slotje en het woord ‘veilig’ bij de URL bovenaan je beeldscherm). Dit betekent dat jouw gegevens en wachtwoord veilig kunnen worden achtergelaten op Nikki Dotti Wholesale.

Payment Processor
Voor het afhandelen van de betalingen met iDeal is Nikki Dotti Wholesale aangesloten bij Mollie Payments. Je contactgegevens en betaalgegevens (bankrekeningnummer en betaalbedrag) worden met Mollie gedeeld en dat gebeurt via een goed beveiligde omgeving.

Postverzendingsbedrijf
Nikki Dotti Wholesale maakt gebruik van PostNL voor het verzenden van brievenbuspost en pakketpost. Ik deel alleen je adresgegevens door middel van je bezorgadres te vermelden op je pakketje. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het uitvoeren van hun diensten.

3. Waarvoor worden je persoonsgegevens verwerkt?

Ik gebruik je persoonsgegevens en bestelgegevens alleen voor het versturen van je bestelling. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige verplichtingen te voldoen. Het gaat hierbij om de belastingdienst. De belastingdienst heeft geheimhoudingsplicht.

4. Wat zijn je rechten?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te passen of je account te laten verwijderen. Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@nikkidotti.nl.

Mocht je van mening zijn dat Nikki Dotti Wholesale niet goed omgaat met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delft,  03-10-2021

Contactgegevens:
Nikki Dotti
t.n.v. Nikki van Mil
Venlokas 21
2614SN Delft
Nederland

Mocht je vragen hebben over deze privacyverklaring, stuur dan gerust een e-mail naar info@nikkidotti.nl.

© 2021 - 2022 nikkidotti-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel